WebLogo


maklumbalas    hubungi kami    soalan lazim    peta laman    carian


maklumbalas    hubungi kami    soalan lazim    peta laman    carian

KUALA LUMPUR, 30 November 2022 - Asisten Ketua Staf Perkhidamatan Anggota (AKSPA), Mej Jen Mohamed Fauzi bin Kamis, hari ini telah mengadakan Lawatan Ulung ke Jabatan Arah Kor Agama Angkatan Tentera (KAGAT).

KUALA LUMPUR, 11 November 2022 – Pada petang ini, Ketua Pengarah Kor Agama Angkatan Tentera (KAGAT), Mej Jen Hj Mohd Rashidi bin Bujai telah hadir menyaksikan Majlis Serah Terima Tugas Pegawai Kanan Jabatan Arah KAGAT yang berlangsung di Di Dewan Salahuddin Al-Ayyubi, Masjid Khalid bin Al-Walid KEMENTAH (MKWK).

KUALA LUMPUR, 8 November 2022 – Kor Agama Angkatan Tentera (KAGAT) hari ini telah menerima Kunjungan Hormat oleh Chaplain Australia kepada Ketua Pengarah KAGAT, Mej Jen Hj Mohd Rashidi bin Bujai bertempat di pejabat beliau.

KUALA LUMPUR, 31 Oktober 2022 – Ketua Pengarah Kor Agama Angkatan Tentera (KAGAT), Mej Jen Hj Mohd Rashidi bin Bujai dan isteri Puan Rahmah binti Ghazali merangkap Pengerusi BAKAT KAGAT sudi meluangkan masa pada malam ini menghadiri Majlis Makan Malam Penghargaan Pegawai Kanan KAGAT meraikan Kol Mohamad Idros bin Mohammad Yunus dan isteri Puan Faezah binti Hj Mokhtar bertempat di 𝘛𝘩𝘦 𝘗𝘢𝘤𝘪𝘧𝘪𝘤 𝘎𝘳𝘪𝘭𝘭, Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur.

KUALA LUMPUR, 27 Oktober 2022 - Pengurusan Masjid dan Surau ATM yang cemerlang, cekap dan memenuhi kehendak warga tentera adalah elemen penting yang mampu menyumbang kepada kesejahteraan kehidupan warga ATM. Peranan dan imej petugas masjid dan surau ATM dalam kalangan pegawai dan anggota KAGAT amat penting dalam menjana syakhsiah yang baik serta menjadi suatu ikutan kepada masyarakat setempat amnya dan warga ATM khasnya.